
A LINLIB tényleg a legjobb választás egy városi könyvtárnak!
Már az állományellenőrzést és a selejtezést is a programmal
csináljuk!
Kis László
Ady Endre Városi Könyvtár, Baja |
|
PROFESSZIONÁLIS
TÖBBNYELVŰ INTEGRÁLT KÖNYVTÁRI RENDSZER
|
Tésztaételek szénhidrát nélkül
Igen, jól olvastad. Eljött a diétás ételek új generációja!
Mostantól szuperegészséges tésztaételeket készíthetsz anélkül, hogy aggódnod kéne a hizlaló hatás miatt. A TripleZeroPasta szénhidrátmentes tészta választéka kiválólehetőséget biztosít diétázóknak, inzulinrezisztenseknek ésgluténérzékenyeknek.

A szénhidrátmentes tészta fő összetevője a konjac liszt. Az őrlemény a konjac vagy más néven ördögnyelv növény gumós gyökeréből készül. A növény érdekessége, hogy csakis tiszta, jó levegőjű területen érzi jól magát.
Napjainkban főleg Dél-Kelet Ázsiában ésAmerikában termesztik. Lisztje remekül használható levesek, főzelékek, pudingok, öntetek sűrítésére, de péksüteményekhez és más tésztafélékhez is jól alkalmazható. Diétázók bátran beilleszthetik az étrendjükbe, hiszen nem emeli meg a vércukorszintet,glikémiás indexenagyon alacsony.Rostban gazdag, sokáig biztosítja a jóllakottság érzését, továbbá jót tesz az emésztésnek. A konjac liszt rostjai a legkiválóbbak a vízben oldható élelmi rostok közül.Molekulái képesek a saját tömegüknél akár háromszázszor több vizet megkötni. Nem tartalmaz szénhidrátot, zsírt, sem cukrot, ezzel szembenviszont jelentős mennyiségű káliumot, kalciumot, magnéziumot, foszfort, vasat és cinket.Glutén- és laktózmentes, ezáltal az intoleranciában szenvedők étkezéseinek is része lehet.
A TripleZeroPasta szénhidrátmentes tésztáiból ízletes fogásokat készíthetsz. Megennél egy jó bolognait? Válaszd hozzá a konjac lisztből készült spagetti tésztát! Ezentúl nem kell lemondanod kedvenc tésztaféléidről!
Kezdőlap |
Képek a programból |
Kapcsolat |
Letöltés |
Ingyenes tanfolyamaink |
|